Tipy na adventní kalendář pro muže pro rok 2023

Lis 05 2023

Každoročně přinášíme zajímavé tipy na adventní kalendáře pro muže a i v roce 2023 tomu nebude jinak. Udělejte svému manželovi či příteli radost a zpříjemněte mu zábavným objevováním čekání na Štědrý den. Vybrali jsme několik adventních kalendářů, které nás nadchli.

Böker Plus adventní kalendář 2023 Sestav si nůž

Böker letos představil extrémně nízkokalorickou, ale na železo bohatou pochoutku, která je ideální pro každého kutila a fanouška nožů. Kalnendář obsahuje kompletní sadu pro kvalitní a plně funkční kapesní nůž, který se vrací ke klasickým nůžům Navajas z oblasti Středozemního moře a je jeho současnou interpretací francouzského nožíře Raphaëla Duranda. Balení obsahuje různé čepele, 2 varianty rukojetí, sponky, nástroje a také podrobný návod krok za krokem. Koupit můžete zde.

Böker Plus adventní kalendář 2023 Sestav si nůž

Böker Plus adventní kalendář 2023 Sestav si nůž

Vousatý kalendář 2023

Jedinečný adventní kalendář pro vousáče! Vydal ho e-shop Luxusní-holení.cz ve spojení se známými barber značkami. 24 pečlivě vybraných produktů pánské kosmetiky nejen na vousy. Do kalendáře byly vloženy hlavně produkty na vousy – několik olejů, balzámů, mýdlo, šampon, kondicionér a hřeben. Nechybí také deodorant, sprchový gel, zubní pasta a plno dalších oblíbených produktů od značek jako Noberu, Bluebeards Revenge, Angry Beards, Pan Drwal, Hey Joe, OSMA, Byjome, Pasta del Capitano a několika dalších. To vše je zabalené do luxusní dárkové kazety s magnetickým zavíráním. Kalendář dle výrobce obsahuje produkty v hodnotě cca 6000 Kč. Koupit můžete zde.

Vousatý kalendář - adventní kalendář pro vousáče

Vousatý kalendář 2023

Rumový kalendář 2023

24 vzorků parádních rumů v 20 ml lahvičkách pro každý prosincový den až do Štědrého dne. Dánští odborníci ze skupiny 1423 vybrali rumy z koutů celého světa. Setkáte se jak se sladkými, tak i suchými rumy. Silné i s menším obsahem alkoholu. Prostě parádní výběr s elegantním balení, navíc s 2 degustačními skleničkami a bločkem pro zápisky. Koupit můžete zde.

Rumový adventní kalendář 2023

Rumový adventní kalendář 2023

Whiskey adventní kalendář 2023

Ve whisky kalendáři Alkohol.cz najdete místo čokoládiček hned 24 pečlivě vybraných whiskových lahůdek v ochutnávkovém objemu 0,04l a stylovou degustační sklenkou k tomu. To vše ve stylovém balení. Koupit můžete zde.

Jack Daniels kalendář

Whiskey adventní kalendář 2023

Adventní kalendář pro masožravce

Originální adventní kalendář plný 24 druhy skvělého sušeného masa. Obdarovaný se může těšit třeba na signature Biltong Originál, zauzený Chiptole, Pepř, Zázvor, Chilli, Teriyaki, nebo Kebab, zvěřinu a další poklady. Prostě 20 gramů blažené radosti v každém sáčku na každý den. To vše v krabici z poctivého kusu borovice. Koupit můžete zde.

Adventní kalendář pro masožravce

Adventní kalendář pro masožravce

Adventní kalendář Styx

Adventní kalendář Styx obsahuje 12 trenek nebo boxerek, 11 ponožek a jeden tajný dárek. Na složení produktů se můžete sami podílet, nebo to nechat na výrobce, velikosti si můžete také libovolně namíchat. Dodávané ve stylové kartonové krabici. Koupit můžete zde.

Adventní kalendář Styx

Adventní kalendář Styx

Nevybrali jste si? Plno dalších typů na adventní kalendáře najdete na Heureka.cz.

468-60-1509000781.jpg

Trackback URL for this entry